Agger SOLARIS 2018

Agger SOLARIS 2018 – Halvtør hvidvin

Agger SOLARIS 2018 er lys citrongrøn i farve med liflig smag af passionsfrugt,  citronskal og hyldeblomst. Smagen er kompleks med koncentrerede smagsaroma af tropisk frugt, grøn æble og honningmelon. Den elegante mineralske syrlighed giver vinen struktur og længde, hvilket kombineret med en snært af restsødme resulterer i en lang eftersmag.

Agger ORTEGA 2018

Agger ORTEGA 2018 – Tør hvidvin

Agger ORTEGA 2018 er lys citrongul i farve med koncentreret smag af hvid fersken, orangeblomst og krydderier, som findes i Herb de Provence, bl.a. timian. Den elegante smag rummer koncentreret noter af nektarin, litchifrugt og mandarin. Den fint balanceret struktur i kombination med et strejf af restsødme giver vinen fylde og lang eftersmag.

Agger ROSÉ 2018

Agger ROSÉ 2018 – Tør rosévin

Agger ROSÉ 2018 er let pink i farve med dragende smag af hindbær, kirsebærblomst og citronskal. Den fine delikate smag udgøres af koncentreret noter af  kirsebær, hindbær og rød æble. Den elegante mineralske syrlighed giver vinen fylde som kombineret med et strejf af restsødme sikrer en lang og lækker eftersmag.

Agger ORION VILD 2018

Agger ORION VILD 2018 – Tør hvidvin

Agger ORION VILD 2018 hedder vild, fordi vinen er udviklet på naturlige gærsvampe, som sidder på druen. Vinen har trukket på franske egechips i nogle uger, og den stærke, skarpe æblesyre er omdannet til den bløde, milde mælkesyre. Dette gør, at vinen er ”Chardonnay”agtig med blød, rund og cremet smag med noter af tannin. Agger ORION VILD 2018 er kiwi vinmagerens favorit blandt de danske vine.

Agger RONDO BRUT 2016

Agger RONDO BRUT 2016 – Tør mousserende rødvin

Agger RONDO BRUT 2016 er en frisk, tør mousserende rødvin, som bringer de bedste minder om Lambrusco frem. Den er let, forførende, frisk og med masser af bærsmag – en slags ”hindbærbrus” bare uden sukker. Den er velegnet som velkomstdrink, eller bare nydes før middagen, på terrassen eller når man har brug for at forkæle sig selv.

Agger RONDO Rød 2017

Agger RONDO Rød 2017 – Tør rødvin

Agger RONDO Rød 2017 er en mørk, ”Malbec”-lignende rødvin, hvor kiwimageren har formået at fjerne den ”grimme” smag af rondodruen uden at det er gået ud over vinens knivskarpe balance mellem sødme, syre, tannin og bær. Vinen har godt af at blive iltet, så åbn flasken en time før, servér den ved 17-18 grader, så de karakteristiske noter af solbær, sveske, nellike og rosin kommer frem i næse og gane. Endelig en dansk rødvin, som smager godt.